Eventet är avslutat

Tal till nationen

100,00 SEK - 150,00 SEK

Plats

Datum

21 maj 2022 19:00 - 20:15

Beskrivning

Teater Spera presenterar scenkonstföreställningen Tal till nationen.

En undersökande scenkonstföreställning där heteronormen utreds. Vi hamnar i ett undersökande av sugardejting och sexköp. Där makt, pengar, och sex MEN framför allt kända män står i fokus. Föreställningen tar utgångspunkt i Christina Ouzounidis Heterofil och tidningsartiklar från Göteborgs-Posten och Östgöta correspondenten. 

FÖRESTÄLLNING
Lördag 21 maj kl 19
Föreställningen spelas på Göteborgs Dramatiska Teater 


MEDVERKANDE
Frida Brandt - scenkonstnär  
Sandra Saied - scenkonstnär 
Linnea Grimstedt - konstnärlig input 
Alexandra Fransson - affisch 
Kalle Widén - musikI samarbete med Tjörns Sparbank, KulturUngdom, Studieförbundet Vuxenskolan, Tjörns kommun

Arrangör

Lokal

Göteborgs Dramatiska Tetater Göteborgs Dramatiska Tetater, Stigbergsliden 5B, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.