skip to main content

TaKeT Dagsfest (8 juni)

TaKeT Dagsfest (8 juni)

Från 95,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 12:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

🎉✨ Välkommen till TaKeT Dagsfest den 8 juni 2024! ✨🎉

DJ: Theo Söderlund X Lucas Moreno

Är du redo för en oförglömlig dag med musik under bar himmel? Gör dig redo för dagsfest på omtalade TaKeT Rooftop Bar, vackert belägen med storslagen utsikt över staden. Denna dagfest är den perfekta möjligheten att njuta av sommaren, dansa till dina favoritlåtar och umgås med vänner.

🎟️ Biljetterna börjar endast från 95,00 SEK

☀️ Tid och datum: Lördagen den 8 juni 2024, från 12:00

📍 Plats: TaKeT Rooftop Bar

Ålder: 20+ (Året du fyller)


Bordsbokningar hänvisas till Instagram DM: theo.soderlund.

(I bordsbokningarna ingår entrén)

Arrangör

Lokal

TaKeT Rooftop Bar, Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer