skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tåg till Vårruset på Totebo gård

Eventet är avslutat

Tåg till Vårruset på Totebo gård

Från Gratis

Plats

Datum

1 maj 2024 10:45 - 16:50
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Gör en vårutflykt på Smalspårsjärnvägen till Vårruset på Totebo gård! På gården bjuds det på kosläpp och det finns servering och aktiviteter för hela familjen.

Från Västervik går lokdraget veterantåg 10:45. Tåget stannar i Verkebäck 11:12 och i Ankarsrum 11:38. Från Hultsfred går rälsbussen 11:10. Tåget stannar i Vena 11:25 och i Tuna 11:45.

Återresa från Totebo 15:30 mot Västervik och Hultsfred. Om du vill stiga på vid någon av våra mindre hållplatser eller om du vill köpa enkelbiljett löser du biljetten ombord på tåget.

Arrangör

Tjustbygdens Järnvägsförening trafikerar den sju mil långa Smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik, Nordens längsta smalspåriga järnväg. Vi kör daglig trafik sommartid och dessutom extratåg till evenemang utmed järnvägen. www.smalsparet.se

Lokal

Smalspåret - Smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik, Stationsgatan 2, 593 31 Västervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer