Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

T1: AMPHIOX GASQUE VT 24

Eventet är avslutat

T1: AMPHIOX GASQUE VT 24

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

10 feb 2024 17:00 - 11 feb 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

DET NALKAS AMPHIOX GASQUE!

--- OBS! Denna sittningen är endast för alla nyantagna studenter som går termin 1! Om du är äldrekursare ska du på en annan sittning! ---

Vad vi har längtat! Den legendariska Amphiox Gasquen kommer äga rum den 10:e februari och är något ni inte vill missa! En sittning fylld med MF:s bästa underhållning, god mat och dryck, samt chansen att festa loss med era klasskamrater! Sittningen markerar slutet på mottagningen och de nya studenterna blir officiellt en del av KI familjen!


BILJETTER?

MF-medlem:

 • Sittning utan alkohol - 300kr
 • Sittning med alkohol - 350kr

EJ MF-medlem:

 • Sittning utan alkohol - 400kr
 • Sittning med alkohol. - 450kr

När ni köper sittningsbiljett ingår även biljett till efterfesten!!


Vi i MU är SÅÅÅÅÅÅ taggade, detta kommer bli terminens absolut FETASTE sittning och en kväll ni sent kommer glömma!

Skål,

🥂🐮🖤

Lokal

Nymble, Drottning Kristinas väg 15, 114 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer