Symfonisk vårblåsning med quiz

Symfonisk vårblåsning med quiz

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 15:00 - 17:00

Beskrivning

Hälsa in våren med oss en eftermiddag i Smyrnakyrkan fylld av tidlös musik och quiz. Tidigare programledare för melodifestivalen, promskonferencier och nu Skeppare Harald Treutiger står för snacket och ledningen av quizet med blandade frågor och Göteborg Symphonic Band står för den stämningsfulla musiken. Vi hälsar er varmt välkomna!

Arrangör

Göteborg Symphonic Band är en stor symfonisk blåsorkester och anses av många vara en av de allra bästa i Norden.

De mycket populära PROMS-konserterna på Göteborgs Konserthus är orkesterns största arrange­mang under året.

Förutom de årliga PROMS-konserterna genomför orkestern en årlig vårkonsert. Vårkonserterna har genom åren spelats på Artisten, Stora Teatern och Kronhuset.

Orkestern är även flitigt anlitad i inter­nationella sammanhang, med turnéer senaste åren till bland annat St Peters­burg, Italien, Irland, Tyskland och Frankrike.

Göteborg Symphonic Band är det civila namnet för Hemvärnets Musikkår Göteborg.

Lokal

Smyrnakyrkan, Haga kyrkogata 2, 411 23 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.