skip to main content

Swingtime in Springtime med Big Blowin’ Band

Swingtime in Springtime med Big Blowin’ Band

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Big Blowin´Band välkomnar er att möta våren på Valfisken i centrala Simrishamn. Storbandet bjuder på storbandsjazz av klassiskt snitt. Många nya arrangemang har repeterats in och alla är spelsugna. Vår ciceron Harald Leander håller i trådarna under kvällen och med oss har vi våra fina sångare Sara Städe och Ola Dahlqvist. Ola Denward leder bandet.

Kulturhuset Valfisken, Simrishamn
4 maj
Dörrarna öppnas 18.30
Konserten startar 19.00
2 set med ca. 15 min. paus.
Fika i pausen.

Big Blowin´Band, storbandet från Ystad har funnits i över 40 år och har samarbetat med många stora namn inom jazzen. Under senare år kan nämnas Karin Tingne, Isabella Lundgren, Peter Asplund, Vivian Buczek, Meta Roos, Kjell Öhman, Filip Jers med flera. Med Svante Thuresson gjorde bandet en bejublad föreställning 2015 på Ystads Teater, med tolkningar av Beppe Wolgers texter och låtar. Föreställningen renderade 5 lurblåsare i Ystads Allehanda.

Så här skriver musikrecensent Bengt Eriksson: ”Skånska Big Blowin´Band är ett storband av den gamla sorten. Så melodiska och dansanta att stolar gärna fått bäras ut och salongen förvandlas till dansgolv”

Lokal

Kulturhuset Valfisken, Järnvägsgatan 2, 27232 Simrishamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer