SWING TARTURO live@Smedjan

7 apr 2018 21:00 - 23:00

Smedjan, Volrath Bergs väg 12, 448 50 Tollered

I musik som klingar 1920-tal, rytande blues och rebellisk swing valsar de med samtiden in i en ljusare framtid. Det vill vi såklart omfamna å det varmaste och är glada att Swing Tarturo kommer till Tollered den 7 april. Kom!

Den Göteborgsbaserade kvartetten har etablerat sig med sin unika stil av nutidsswing och energifyllda liveframträdanden. Gammal som ung får svårt att hålla koll på både fötter och smilband när Swing Tarturo släpper fram sin impulsivitet och lekfullhet. Aktuella texter influerade av vår omvärld blandas med gamla heta tongångar och tillsammans med sin publik skapar de en tidlös atmosfär där vi och dem inte längre existerar och gränser suddas ut.

PLATS:
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserterna börjar.

BILJETTER:
Endast 70 biljetter!
Förköp ett krav, obligatorisk vänskap/medlemskap.
(Vi säljer 10 st ståbiljetter extra i dörren från kl. 19. Medlemskap krävs vid köp i dörren.)

Kulturföreningen ser fram emot att träffa dig! På våra kvällsarrangemang krävs obligatorisk vänskap/medlemskap. Läs mer om vad det innebär, mer om vårt program och om hur du blir medlem i kulturföreningen här. Varmt välkommen!

Biljett (registrerad medlem 2018) Ej tillgänglig
Biljett (inkl. nytt medlemskap för 2018) Ej tillgänglig