Hoppa till huvudinnehåll

Swing de Paris

Swing de Paris

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

23 aug 2024 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna på en intim musikalisk kväll under bar himmel hos oss på Crêpe et Ciel. Under kvällen kan ni njuta av fantastisk musik och såklart god mat och dryck!

Swing de Paris med Peter Stirner och Margareta Evmark i spetsen bjuder på en härligt musikalisk resa i Django Reinhardts anda med fransk swingjazz! 

I biljetten ingår det valfri galette och ett glas så kom gärna en stund innan konsertstart för att ta ditt bord och beställa din mat för att sen njuta i lugn och ro hela kvällen! Paus kommer finnas. Bordsbokning endast vid större sällskap, 6p eller fler. Bordsbokning info@crepeetciel.se Köket öppnar 17.30. Vid regn hålls konserten i vårt växthus. Varmt välkomna Kristin & Sofia

Arrangör

Litet creperie skapat av två familjer med kärlek till både mat och natur. Lagar efter säsong och finns i den vackraste natur ute på Råda Säteri i Mölnlycke. Besök @crepeetciel på Instagram & Facebook för mer inspo/info!

Lokal

Crêpe et Ciel, Säteriallén 13, 435 32 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer