Swedish Love Story + Boy With Apple + Typical Girls

Eventet är avslutat

Swedish Love Story + Boy With Apple + Typical Girls

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2022 19:30 - 23:00

Beskrivning

Genom utforskandet av ljudlandskap med inspiration av naturen blandar Swedish Love Story den svävande storheten och den grundade råa energin i alternativ rock med den melodiska närheten i dream pop. Resultatet är musik som kommer nära själen men tar en till nya platser.

spotify
youtube

Omnämnanden
“Det band jag lyssnar på och skulle vilja se på scen i sommar är nya bandet ‘Swedish Love Story’..”
– Ebbot Lundberg
”Guide” på GP Veckans spellista.
”Waves” på PSL topp 20.
”Control” i P3s Pop och Indie med Ida Nordung.

Det är som att Boy With Apple försöker transportera en till ett annat universum med sin drömlika pop. En hypnotiserande värld av evigt solljus i ansiktet, långa omfamnanden från någon man älskar, och ovillkorlig tröst. Trions känslofyllda glittershoegaze lyckas förmedla allt det och mycket mer, kanske mer nu än någonsin förut. Senaste singeln “Brighter Than the Sun” är ett vibrerande kraftbesked på vad medlemmarna är kapabla till och hamnar någonstans i gränslandet mellan Beach House och DIIV, med en säregen elektronisk touch.

Dörrar: 18.00
på scen ca 19.30

vill du äta? Bara kom eller boka ditt bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.