Svenska Standupgalan

Svenska Standupgalan

Biljetter från 195,00 SEK

Plats

Datum

25 okt 2022 20:00 - 22:30

Beskrivning

Svenska Standupgalan är tillbaka. Sedan 2022 har ståuppbranschen hyllat de bästa under året som gått. Nu öppnar vi upp för ännu en klang-och-jubelföreställning med prisutdelningar, tårdrypande tacktal, standup och andra infall. 


Leder galan gör Elinor Svensson och Albin Olsson. Elinor har flera gånger varit nominerad till årets kvinnliga komiker. Hon har varit programledare för Tankesmedjan i P3 och gör just nu superpopulära podcasten "Vad blir det för mord" tillsammans med Johanna Hurtig Wagrell. Albin har i många år glatt människor på scenen och i olika poddar. Han medverkar regelbundet i succéer som Specialisterna Podcast, Kafferepet och Tankesmedjan. 

Några av humorvärldens största namn delar ut priser. 

Showstart 20:00. Kom i tid för bra platser, köpt biljett garanterar ej sittplats. 

Lokal

Biblioteket Live Biblioteket Live, Medborgarplatsen 2, 118 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.