Svenska för läkare & sjuksköterskor (nivå C1)

7 maj 2018 17:00 - 18:30

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm


Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i svenska för utländska läkare. Den här kursen är på nivå C1 enligt Europaskalan, vilket innebär att man bör ha avklarat nivå B2 för att tillgodogöra sig kursen på bästa sätt. Undervisningen omfattar grammatik, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Efter kursen kan du också välja att göra ett C1-prov och vid godkänt resultat få ett officiellt intyg på att du uppnått nivån. Våra intyg är godkända av Socialstyrelsen och kan användas när du söker jobb. Observera att provet bokas separat. Om du går kursen får du 50% rabatt på provet. Kontakta oss för att boka med rabatt.

Läraren på våra C1-kurser är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till boken Medicinsk svenska –Handbok för utländska läkare, som används under kursen.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max sex deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

När? Måndagar och onsdagar kl 17.00 - 18.30 med start 7 maj 2018 kl 17.00.
Hur länge? Kursen består av 12 lektioner (12 x 45 minuter) med två lektioner per möte ( 6 x 90 minuter) och avslutas den 23 maj.
Var? Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8 (Gamla stan) i Stockholm.

Välkommen!

Har du några frågor eller önskar att få betala med faktura istället? Skicka ett mejl till contact@settleintostockholm.com eller besök vår webbsida Settle Into Stockholm för mer information.

Svenska för läkare C1

Stängd