Svenska för läkare & sjuksköterskor (nivå C1)

22 aug 2017 17:00 - 18:30

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm


Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i medicinsk svenska för utländska läkare. Den här kursen är på nivå C1 enligt Europaskalan, vilket innebär att man bör ha avklarat nivå B2 för att tillgodogöra sig kursen på bästa sätt. Undervisningen omfattar grammatik, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Efter kursen kan du också välja att boka ett C1-prov och få ett officiellt intyg på att du uppnått nivån. Våra intyg är godkända av Socialstyrelsen och kan användas när du söker jobb.

Kursläraren är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till boken Medicinsk svenska –Handbok för utländska läkare, som används under kursen.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max sex deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

När? Tisdagar och torsdagar, kl 17.00 - 18.30 med start den 22 augusti kl 17.00.
Hur länge? Kursen består av 10 lektioner med två lektioner per möte: 22 aug, 24 aug, 29 aug, 31 aug och 5 sept, kl 17-18.30.
Var? Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8 (Gamla stan) i Stockholm.

Välkommen!

Har du några frågor eller önskar att få betala med faktura istället? Skicka ett mejl till contact@settleintostockholm.com eller besök vår webbsida Settle Into Stockholm för mer information.

Svenska för läkare C1

Stängd