Svenska för läkare & sjuksköterskor (nivå B2)

1 aug 2017 17:00 - 18:30

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm


Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i medicinsk svenska för utländska läkare. Den här kursen är på nivå B2 enligt Europaskalan, vilket innebär att du bör ha avklarat nivå B1 för att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt. Undervisningen omfattar grammatik, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Efter den här kursen kan du fortsätta på nivå C1 och även anmäla dig till vårt C1-prov för att få ett nivåintyg. Våra intyg är godkända av Socialstyrelsen och kan användas när du söker arbete.

Kursläraren är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till boken Medicinsk svenska – Handbok för utländska läkare, som används under kursen.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max sex deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

När? Tisdagar och torsdagar kl 17.00 - 18.30 med start tisdag 1 augusti kl 17.00.
Hur länge? Kursen består av 10 lektioner med två lektioner per tillfälle, vilket innebär 5 möten totalt: 1/8, 3/8, 8/8, 10/8 och 15/8, kl 17-18.30

Var? Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8 (Gamla stan)

Välkommen!

Har du några frågor eller önskar att få betala med faktura istället? Skicka ett mejl till contact@settleintostockholm.com eller besök vår webbsida Settle Into Stockholm för mer information.

Svenska för läkare B2-C1

Stängd