Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Svenska för läkare & sjuksköterskor (nivå B2)

Eventet är avslutat

Svenska för läkare & sjuksköterskor (nivå B2)

Från 4.000,00 SEK

Plats

Datum

1 aug 2017 17:00 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i medicinsk svenska för utländska läkare. Den här kursen är på nivå B2 enligt Europaskalan, vilket innebär att du bör ha avklarat nivå B1 för att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt. Undervisningen omfattar grammatik, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Efter den här kursen kan du fortsätta på nivå C1 och även anmäla dig till vårt C1-prov för att få ett nivåintyg. Våra intyg är godkända av Socialstyrelsen och kan användas när du söker arbete.

Kursläraren är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till boken Medicinsk svenska – Handbok för utländska läkare, som används under kursen.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max sex deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

När? Tisdagar och torsdagar kl 17.00 - 18.30 med start tisdag 1 augusti kl 17.00.
Hur länge? Kursen består av 10 lektioner med två lektioner per tillfälle, vilket innebär 5 möten totalt: 1/8, 3/8, 8/8, 10/8 och 15/8, kl 17-18.30

Var? Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8 (Gamla stan)

Välkommen!

Har du några frågor eller önskar att få betala med faktura istället? Skicka ett mejl till contact@settleintostockholm.com eller besök vår webbsida Settle Into Stockholm för mer information.

Lokal

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer