Event inställt

Svenska Cykelmässan

0,00 SEK

Plats

Beskrivning

Välkommen till Svenska Cykelmässan 2020!

Tre fullmatade dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö med massor av utställare som visar och säljer cyklar, tillbehör och allt annat som hör till. Workshops för Stigcyklister, klubbtorg, pröva-på-område och häftigt scenprogram. Parallellt genomförs Sportfiskemässan i en hall bredvid. Med din entrébiljett till Cykelmässan kommer du utan extra kostnad in också där, under en och samma dag.  Öppet: Fre 20/3, 11-19.  Lör 21/3, 10-18.  Sön 22/3, 10-17.

Köp din biljett redan idag och spara en slant! Handlar du förköp online betalar du 170 kr, på plats 200 kr. 

Arrangör

Bra Mässor AB är en av Sveriges största oberoende mässarrangörer. Konsumentmässor, nischade fackmässor och specialarrangemang i Sverige, Danmark och Norge. Besök oss på www.bramassor.se

Lokal

Stockholmsmässan Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.