skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Svenska Cupen: EIF - AIK

Eventet är avslutat

Svenska Cupen: EIF - AIK

Från Gratis

Plats

Datum

27 feb 2022 15:15 - 17:15

Beskrivning

Söndagen den 27 februari klockan 15:15 möter Eskilsminne IF - AIK i omgång 3 av Svenska Cupen 2021/2022. Säkra din plats redan idag för att inte missa denna historiska match!

Matchen spelas på Olympiafältets Plan 10 och Arenan öppnar 1 timme innan matchstart.

Hemmasupporters, sektion: Avgränsad del av huvudläktaren (norra kortsidan) samt östra långsidan (löparbanorna) är öppna. OBS! Endast ståplats. Ingång sker via Södra insläppet vid löparbanorna/Mejerigatan (se karta).

Bortasupporters, sektion: Del av huvudläktaren (norra kortsidan) är öppen för bortasupporters. Ingång sker via Västra insläppet vid Olympiahallen/ Friidrottshallen (se karta).

Köpt biljett skickas som PDF till angiven e-post direkt efter genomfört köp. Var därför noggrann att du anger rätt e-post adress.

Biljetten går bra att visa i mobilen eller som utskriven biljett vid entrén. Köpt biljett återbetalas ej.

Barn under 13 år går in gratis.

Eskilsminne IFs medlemskort: 
Medlemmar som kan uppvisa ett giltigt medlemskort går in gratis. OBS! En matchbiljett krävs dock för att bli insläppt. Matchbiljett för medlemmar går att hitta bland övriga biljettyper. 

Parkering
I anslutning till Arenan finns det tre evenemangsparkeringar:

Olympiaparkeringen: 195 platser 

Klubbstugorna: 230 platser

Idrottens Hus: 116 platser

Ordningsregler
• Biljettinnehavare är skyldiga att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska uppvisas.
• Arrangören förbehåller sig rätten att neka åskådare tillträde till arenan.
• Åskådare är skyldig att på anmodan underkasta sig visitation. Om åskådare vägrar att underkasta sig visitation kan åskådaren vägras tillträde till eller avvisas från arenan.
• Det inte är tillåtet att medföra alkohol eller andra droger.
• Det inte är tillåtet att medföra vapen eller andra farliga föremål såsom exempelvis laserpekare. Det är inte heller tillåtet att medföra glasflaskor, termosar, aluminiumburkar och flaggpinnar andra än av s.k. WP-plast (dessa får inte vara plomberade eller fyllda).
• Det inte är tillåtet att inneha eller använda s.k. vuvuzela (lepata), pyrotekniska varor eller brandfarliga vätskor på arenan.
• Den som är alkoholberusad, påverkad av andra droger, annars genom sitt uppträdande stör ordningen eller som bär klädesplagg med text eller symbol som utrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, språklig eller religiös tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller annan omständighet som gäller den enskilde som person eller som indikerar gängtillhörighet, äger inte tillträde till arenan.
• Den som medför flagga, banderoll eller annat föremål med sådan text eller symbol som uttrycker missaktning enligt ovanstående punkt, liksom den som helt eller delvis täcker ansiktet på ett sätt som försvårar identifikation och som kan befaras utgöra fara för ordningsstörning, äger inte tillträde till arenan.
• Det inte är tillåtet att inom arenan kasta föremål, om inte handlingen är befogad.
• Det inte är tillåtet att beträda spelplanen eller angränsande område innanför staketet.
• På grund av skaderisken är det förbjudet att klättra på staket, avgränsningar eller andra byggnationer inom arenan. Av utrymningsskäl är det förbjudet att uppehålla sig i trappor, uppgångar och liknande platser.
• Det råder rökförbud på hela Arenan.
• Om arrangerande förening eller gästande förening i samband med matchen på grund av besökares otillbörliga beteende drabbas av böter eller straffavgifter enligt SvFF:s tävlingsbestämmelser eller annan kostnad, är besökaren skyldig att betala motsvarande belopp till arrangerande eller gästande förening.
• Samtliga åskådare måste följa uppmaningar och rekommendationer från funktionärer, publikvärdar och vakter som är motiverade av säkerhetsskäl eller enligt ovan.
• Personer som gör sig skyldiga till överträdelser enligt dessa ordningsregler kommer att avhysas från arenan, riskerar att avstängas från samtliga elitfotbollsarenor och anmälas till allmän åklagare enligt lag om tillträdesförbud vid idrottsarrangemang.

    Arrangör

    Lokal

    Olympiafältet - Plan 10 Olympiafältet - Plan 10, Mellersta Stenbocksgatan 10, 254 37 Helsingborg

    Vanliga frågor

    • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

      Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

    • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

      Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

    • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

      Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

    • Var hittar jag länken till ett online-event?

      Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

    • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

      Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

    Upptäck mer