Svensk kammarmusik på Åkerö säteri

Eventet är avslutat

Svensk kammarmusik på Åkerö säteri

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

18 sep 2022 15:00 - 18:00

Beskrivning

Svensk kammarmusik på Åkerö säteri!

Föreningen Kultur i Yngarebygden arrangerar i samverkan med ägarfamiljen på Åkerö, två unika kammarmusikkonserter i den vackra och historiska miljön på Åkerö säteri.


I denna fantastiska omgivning gästar oss två kammarmusiker av högsta kvalitet, Anders Kjellberg-Nilsson, violin och Martin Virin, piano. Violinisten Anders Kjellberg Nilsson kommer ursprungligen från Oslo, men bor numera i Sverige, där han innehar positionen som 1:e konsertmästare vid Kungliga Operan i Stockholm. 

Pianisten Martin Virin arbetar även han vid Kungliga Operan i Stockholm i rollen som repetitör och biträdande kormästare. 

De bjuder ett program med genomgående svensk musik och tonsättarna var aktiva kring förra sekelskiftet. Det blir musik av Tor Aulin, Elfrida Andrée, Wilhelm Stenhammar och Amanda Maier-Röntgen.

Vi erbjuder två konserter med samma innehåll denna dag. 

Konsert 1 kl 15.00-16.00

Konsert 2 kl 17.00-18.00

Kontrollera gärna aktuellt klockslag vid köp av biljett. Köpt biljett återlöses ej.

Åkerö Säteri ligger mycket vackert, omgivet av sjön Yngaren från alla håll. Här står vackra lönnar, askar och lindar planterade runtom och en hundraårig, obruten lindallé leder fram till huvudbyggnaden.Åkerö ligger placerat på en ö i sjön Yngaren i Bettna socken, cirka 27 km från Katrineholm och 40 km från Nyköping i Södermanland och det är ett av Södermanlands äldsta gods med en rik historia.

Biljettförsäljningen startar 2022-08-21

Mer information hittar du på www.kulturiyngarebygden.se

Välkomna!

Arrangör

Den ideella föreningen Kultur i Yngarebygden vill med sin verksamhet berika det kulturella livet kring sjön Yngaren i Södermanland. Vi vill bjuda publiken inspirerande kulturupplevelser och skapa spännande möten mellan människor och konstnärliga uttryck. 

Lokal

Åkerö säteri Stensalen Åkerö säteri, 640 33 Bettna, 640 33 Bettna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.