Eventet är avslutat

SVENSK DAMIMPRO KÖR MUSIKAL

180,00 SEK - 260,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

3 april 2020 - 4 april 2020

Beskrivning

Svensk Damimpro kör MUSIKAL

Komikerna och skådespelarna Elvira Lander, Dilan Apak, Tora Larsson och Moa Lundqvist utgör gruppen Svensk Damimpro som samarbetat sedan 2016. De har sålt ut improviserade humorföreställningar i hela landet och briljerar med sin komiska tajming och sitt tighta samspel. Svensk Damimpro bjuder denna gång på en helt improviserad musikal tillsammans med pianisten Thomas Burström. Publiken sätter förutsättningarna och ingen vad som ska ske längs vägen eller hur det slutar. Det enda vi vet är att det blir en massa sångnummer och en massa roligheter.

Medverkande 
Elvira Lander
Dilan Apak
Tora Larsson
Moa Lundqvist 

Datum 
3 & 4 April 2020

Tid
Öppet mellan 18.00-23.00
Föreställning 19:30- ca 22:00

Biljettpris
Ordinarie: 260
Student: 190

Plats 
Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, Göteborg 
www.2lang.se Övrig info

Kvartersscenen 2Lång har även bar & kök - öppet i samband med föreställningar.
Alla våra besökare sitter vid bord under föreställningen, gäster kan komma att dela bord med andra gäster. 

Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Lokal

Kvartersscenen 2Lång - numrerat våren 2022 Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.