Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Svartidauði w/ Sinmara plus Malakhim

Eventet är avslutat

Svartidauði w/ Sinmara plus Malakhim

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 okt 2019 20:00 - 4 okt 2019 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Make it Sound och Outbreak of Evil presenterar stolt:

Svartidauði & Sinmara with Special Guests Malakhim

Två stora isländska Black Metal-akter på samma scen i Umeå en kväll i mörka oktober tillsammans med Umeås finest.

Detta blir Svartidauðis första spelning i Sverige någonsin!

Biljetter här:
https://billetto.se/e/svartidaudi-sinmara-plus-local-support-biljetter-348949

Ålder: du behöver vara 18 bast

Svartidauði: ca kl 22.30
Svartidauði anses av många som förfäderna inom Isländsk black metal och bildades redan 2002. Senaste skivan ”Revelations of the red sword” kom i december 2018 och innehåller sex spår av hypnotiska och melodiska riff som greppar tag om lyssnaren från första minuten. Det är explosiva låtar som vävs ihop till ett vackert mörker.

Sinmara: ca kl 21.15
Sinmara bildades som Chao 2008 och bytte 2013 namn till Sinmara. Bandet har släppt två stycken fullängdare varav den senaste ”Hvisl starnanna” (Ván Records) kom den 8e mars i år. Skivan är en naturlig utveckling av den första skivan ”Aphotic womb” som släppte 2014. Det är black metal som måste höras och upplevas.

Malakhim: ca kl 20.00
Malakhim bildades i Umeå 2015 och har sedan starten spelat black metal för att hylla mörkrets krafter. Under 2015/2016 skrevs en demo som först släpptes på kassett under 2017 och därefter på CD & LP via Iron Bonehead Productions. EP II släpptes 8 mars i år och i samband med detta gjorde bandet sitt debutgig på House of Metal.

I samarbete med Pabst Blue Ribbon Sweden och Studieförbundet Bilda

Entré: 250 kr i dörren (från kl 18.30)
Biljetter: 200 kr + förköpsavgift (Billetto.se och Burmans Musik),
På scen: ca kl 20.00 – 23.45.
Stängning: kl 01.00.
Ålder: 18 år.

Arrangör

UÅ METAL | EST. 2019

Lokal

Droskan Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer