skip to main content

Svartanatt // Live på Husaren Underground

Svartanatt // Live på Husaren Underground

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

5 apr 2024 22:00 - 6 apr 2024 02:00

Beskrivning

MISSA INTE MANIFESTNOMINERADE ROCKBANDET SVARTANATT LIVE PÅ HUSAREN UNDERGROUND I SKÖVDE DEN 5 APRIL. 

PRAKTISK INFO
Öppnar ┃ 22:00
Svartanatt┃23:00
Stänger ┃02:00

OM
Svartanatt med sin tidlösa rock som doftar 70tal och progg! Dom har sedan starten 2014 släppt tre fullängdare: ”Svartanatt”, Starry Eagle Eey” och ”Last Days On Earth”, den sistnämnda släpptes så sent som föra året och är dessutom nominerad till årets rock på Manifestgalan.

Det var många som lyfte på hatten när Svartanatt rev av sitt set på Skövde In Rock Festival 2018, nu är de alltså tillbaka i Skövde, denna gång på på Husaren Underground.

Svartanatt består av Jani Lehtinen sång och gitarr, Felix Gåsste Gitarr, Anton Fors Bas och körsång, Martin Borg Orgel, klaviatur och Daniel Heaster Trummor.

Endast förköpsbiljett┃ 195 kr + service.
Åldersgräns┃18+
Fullständiga rättigheter

Arrangör: Husaren, MMV Event & Showkanalen
i samarbete med Beardmen & Amplified Väst┃

*Med reservation för ev. ändringar
*Återbetalning endast vid inställt evenemang, serviceavgift återbetalas ej

Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Husaren, S:ta Helenagatan 10, 541 30 Skövde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer