Susanna Thelin Schmidt - Frihet och Sanning - som drivkraft, verktyg och mål

25 feb 2018 15:00 - 16:30

Stiftelsen Hälsans Hus, b, 116 28 Stockholm


SUSANNA THELIN SCHMIDT

Frihet och sanning som drivkraft, verktyg och mål

NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE NR 3

SÖNDAG 25 FEB 2018

HÄLSANS HUS, TERRASSEN

KL.15.00 - 16.30

PRIS: 200 kr

Susanna Thelin Schmidt är multidimensionell kanal för energier och budskap och jobbar som samtals-kropps- och själsterapeut där hon kombinerar kanaliserade budskap från olika dimensioner med stark healing och coachande samtal. Hon leder direktkanaliserade meditationer, cirkelkurser och workshops för grupper. Syftet att hjälpa människor och Moder Jord i sina uppstigningsprocesser går som en röd tråd genom allt hennes arbete.

Susanna har en bakgrund i det naturvetenskapliga. Efter svåra händelser i livet öppnade hon upp för kontakt med Andra sidan som sedan utvecklade sig vidare till änglar, uppstigna mästare, naturväsen, kosmiska existenser och Bortom m fl. Bortom sökte upp henne 2014 för att be henne kanalisera budskap och energier i behandling, vägledning och information om vår tid och Universum. Allt Susanna gör, gör hon på uppdrag av Universum. Guidningen till uppdrag för Moder Jord har bl a fört henne till Andesbergen i Peru, där hon jobbade med shamaner för att få ner den högsta maskulina och feminina kraften i Moder Jords Kundalini.

OM NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

Nya Jorden har bjudit in fem inspirerande föreläsare som kommer att berätta om sitt egna andliga uppvaknande och arbete under varsin gästföreläsning. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kommer att dela med sig av sin egna andliga uppvaknings resa, sina intuitiva och mediala förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Syftet med dessa gästföreläsningar är att lyfta fram var och en av föreläsarnas unika kunskap och förmågor. De har fått fria händer att dela med sig av sig själva på det sätt som de själva önskar. Det kommer att bjudas på både berättande, kanaliserade meditationer och mantrasång.

Framför allt är detta en serie möten med människor som funnit det gudomliga inom sig själva på ett grundläggande sätt, som själva har haft transformerande andliga och mystiska upplevelser. Människor som har upplevt hur dimensionerna öppnat upp sig och hur världarna smält samman.De har vaknat upp till ett Universum som kommunicerar, pulserar och sam-skapar tillsammans med dem utifrån ett öppet hjärta.

Varmt välkommen / Åsa Miljand

www.nyajorden.se

Läs gärna mer om Susanna på bloggen på www.youare.se

Biljett

Stängd