SURAHAMMAR: Tänk Stort & GoBack2Basics! Om att höja sin lägsta nivå!

20 feb 2019 18:00 - 20:30

Surahammars Folkets Hus, Köpmangatan 26, 735 31 Surahammar

OBS: ENDAST FÖRKÖP - med ett minimum på 15 deltagare för att äga rum. Så köp din biljett redan idag :)

Alla har vi en lägsta nivå i oss själva. Min var 22 år av PTSD, depression & ångest. Jag fick lära mig att hjärnan är plastisk vilket innebär att den är fullt programmerbar & vi kan påverka den i den riktning vi vill genom att förändra hur vi förhåller oss till en situation. Idag – 5 år senare – vet jag att det är livsomvälvande såtillvida vi investerar vår tid, engagemang & uthållighet. Så det spelar ingen roll vad din story är - det som är viktigt är hur du bearbetar den.

Detta föredrag är en upplevelse. För vissa provocerande & uppslitande. För andra befriande & hoppingivande. Oavsett vem du är vill jag dela med mig av mina egna upplevelser kring hur jag tog mig från panikångest till att vara lugn. Jag vill dela med mig av hur kroppen är programmerad att svara på förändringar & hur du kan avlasta den med b.l.a doft, färg eller mental träning. Ni kommer få testa på plats. Använda era sinnen. Upptäcka själva. 

Välkommen att bli inspirerad & få verktyg till din egen resa att höja din lägsta nivå. Att lära känna din egen kropps signaler, behov & hur du på enkla sätt kan börja agera på dem. 

Kvällen handlar om dig: 

Vad har gjort dig till den du är idag & hur fungerar detta system. För att hacka systemet behöver vi lära oss vilka huvudsakliga triggers som är mest belönande att jobba med men även mest lättmanipulerade. 

Hur ser din verklighet ut idag? Övningar där var & en får göra en tyst upptäcktsresa i sig själv. Övningarna är designade för att vi ska äga lösningarna – för oss själva. Ett medvetet inre samtal mellan din story & din framtid. 

Lär dig effektiva sätt att stanna upp med hjälp av färg, doft, andning, hörsel, rörelse, syn mm. Lär dig grunderna i att använda kroppens eget intelligenta system för att skapa förutsättningar för balans & att äga dina egna lösningar även i handling. Dessa övningar hjälper oss att stanna, känna & tänka efter inne i vår egen box.

Tänk Storts mission: att göra världen till en bättre plats genom att inspirera till att höja sin egen lägsta nivå för att på så sätt må och fungera bättre i den vi är idag. 


Kom och bli inspirerad - få verktyg till din egen personliga resa. Kom och upplev en fantastisk kväll där alla dina sinnen kommer kittlas, provoceras & få slappna av!

Vill du skicka hela din personal på en underbar kväll? Kontakta mig för faktura. 

Varmt välkommen!

Ann-Sofie Fryxell

www.tankstort.com

www.afryxellphoto.com

Vuxen (18 & uppåt)

Ej tillgänglig

Ungdom (Upp till 17 år)

Ej tillgänglig