skip to main content

Superstar Experience

Superstar Experience

Från 365,00 SEK

Plats

Datum

27 mar 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Jesus Christ Superstar Tribute - Superstar Experience med Alexander Lycke och Daniel Gildenlöw i spetsen kommer till Eskilstuna teater onsdagen den 27/3 för att framföra de största låtarna från Jesus Christ Superstar!

Alexander Lycke är från tidigare känd för publiken i föreställningar som Les Miserables, Jesus Christ Superstar och Chess. Senast han besökte Eskilstuna var med Från Broadway till Dufvemåla där han medverkat vid ett flertal turnéer.

Daniel Gildenlöw från Eskilstuna har nått stora framgångar runt hela världen med sitt band Pain of Salvation.

Musiken kommer att framföras i snygga progressiva arrangemang som flirtar med hela rockhistorien av musiker i världsklass som är förstärkta av vokalisterna Karner/Perelli vocals. Senast Superstar Experience var i Finland 2018 blev konserten hyllad både av publik och kritiker.

MUSIKER

Per Schelander - Bas/Sång(Astrakhan, Royal Hunt, Pain of Salvation, House of Shakira)

Johan Hallgren - Gitarr/Sång(Pain of Salvation, Astrakhan)

Jörgen Schelander - Keyboard(Sweet Freedom)

Martin Larsson - Trummor(Astrakhan, MISTH, House of Shakira)

Karolina Karner - Sång, percussion

Teresa Perrelli - Sång

RECENSIONER

Det enda som får mig att fortfarande sitta ner, är min respekt för de som finns bakom mig. Hela jag är totalt fylld av eufori”/Jönköpings posten

”Fully staged productions of JCS are their own thing, but when it comes to concert editions, this is as good as it gets. It’s like the music was meant to be played like this, with a small band and a loud volume. It was mesmerizing”/Theatrically Speaking(podd)

”Jag uppskattar att Superstar Experience med Lycke i spetsen dragit upp ännu tydligare stilistiska riktlinjer än Webbers original, för det ger faktiskt musiken ett mervärde. Åtminstone för mig”/Österbottens tidning


Lokal

Eskilstuna Teater Eskilstuna Teater, J A Selanders gata 5, 632 18 Eskilstuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer