SUPERMARKET 2023 – Stockholm Independent Art Fair

SUPERMARKET 2023 – Stockholm Independent Art Fair

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2023 12:00 - 14 maj 2023 18:00

Beskrivning

Konstmässan Supermarket erbjuder en konstupplevelse utöver det vanliga, med konst – och konstnärer – från hela världen. Mellan 11 och 14 maj ställer 60 konstnärsdrivna gallerier och hundratals konstnärer från ca 20 länder ut, och i biljetten ingår dessutom entré till ett fullspäckat program av Talks & Performances.

5 minuter från Slussen, slår vi upp dörrarna till en familjevänlig konstmässa med upplevelsen i centrum. Med ett tydligt fokus på den konstnärsdrivna scenens mångfald är Supermarket lika mycket konstmässa för alla åldrar som unik nätverksplattform för svenska och internationella konstnärer. En mötesplats för dig som älskar konst och har lust att utforska konstvärlden! www.supermarketartfair.com

Öppettider: torsdag–lördag 12–20, söndag 12–18

Arrangör

Supermarket är en konstmässa som drivs av konstnärer. Konstnärsdrivna gallerier och liknande initiativ från hela världen ställer ut hundratals konstnärer. Med sin tydliga inriktning och ett program för nätverksmöten har Supermarket blivit en unik nätverksplattform för svenska och internationella konstnärer. www.supermarketartfair.com

Lokal

Stadsgårdsterminalen, Stadsgårdsterminalen, 116 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.