SUNGAZER STOCKHOLM

Eventet är avslutat

SUNGAZER STOCKHOLM

Biljetter från 395,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Artist: SUNGAZER (US)
Datum: Torsdag 10 November 2022
Lokal: Slaktkyrkan
Insläpp: 19.00
Live: 20.00
Åldersgräns: 18+ år
__


//Den tokhajpade electrojazz-duon Sungazer från New York kommer till Stockholm, Slaktkyrkan för sin första Sverigespelning! Duon som består av Youtubern/basisten Adam Neely och trummisen Shawn Crowder skapar musik som låter som låter helt ny och FRAMTID!Duon uppstod i Brooklyn, NYC, för ett par år sedan och har sedan dess krämat ut den ena dängan efter den andra i sin helt unika mix av Jazz Fusion, 8-bits musik, Glitch och en gnutta jazzig EDM (!)

Det är explosivt, strålande och pampigt, med mycket pepp! Skulle kunna vara lika mycket ett soundtrack till nästa Bladerunner-film som ett headline-gig på en gigantisk sommarfestival.Sungazer säger själva att de undersöker de mänskliga elementen av improvisation inom den moderna kontexten av elektronisk framtidsmusik. 

Kom med oss in i framtiden för detta gig den 10 november!//
https://www.youtube.com/watch?v=tFOttUKWT50

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.