Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sumie

Eventet är avslutat

Sumie

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

28 jan 2023 19:30 - 22:30

Beskrivning

Sandra Sumie Nagano började komponera och spela in sina låtar i en lägenhet i Göteborg 2008, under artistnamnet Sumie.

Musiken benämns ofta som drömsk och avskalad, med melodier och texter som enligt henne själv har flera lager och toner. Det är en personlig och musikalisk resa som pendlar mellan skandinavisk och japansk folkmusik, och som också passar på den stora filmduken.

Hennes kritikerrosade debutalbum ”SUMIE” spelades in i Berlin med Nils Frahm och Dustin O’Halloran som producenter och släpptes 2013 på skivbolaget Bella Union.

Uppföljaren under samma skivbolag, “Lost in Light” från 2017, blev ett nytt musikalisk samarbete med göteborgsbaserade musikproducenten Filip Leyman som även medverkar som producent på EP:n Mirou från 2019.

Nu nalkas ett tredje album som vi hört ligger i startgroparna. I väntan på det har Sumie gett oss par svenska låtar: ”Upp Ur Mörkret”, ”Drömbrus” och ”Höga Torn”, som spelats in vid separata tillfällen med göteborgsmusiker som Håkan Wirenstrand, Klas-Henrik Hörngren, Kristoffer Ragnstam och Filip Leyman.

Lokal

Gathenhielmska Huset, Stigbergstorget 7, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.