Sumie

Eventet är avslutat

Sumie

Biljetter från 150,00 SEK

Datum

2 feb 2018 20:00 - 3 feb 2018 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Sumie

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 2 februari
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Den 10 november så släpps Sumies efterlängtade album, Lost in Light, på det erkända bolaget Bella Union. Den självbetitlade debutskivan från 2013 blev en succé bland kritiker och lyssnare och Sumies lågmälda men dynamiska folk-indie blev the talk of the town. Sedan dess har Sumie vandrat precis på gränsen mellan skandinavisk och japansk folkmusik för att nu kunna leverera ett album som tar dig ut på ett äventyr fylld med drama och mysterium.

Mellan de skälvande trummorna, den hypnotiska gitarren så finns det en andlig balans och en känsla av känsla av återfödelse som är starkt kopplad till Sumies röst som verkligen ger kraft och styrka på det nya släppet, Lost in Light. På vägen dit har hon fått hjälp av producenten Filip Leyman, vars studio albumet spelats in i. På plattan medverkar även Karl Vento och Albert av Ekenstam på gitarrer, Emma Strååt och Kajsa Persson på strängar och Max Lindahl står för trumpeten. Sumi har även figurerat på andra artisters verk, bland annat tillsammans med Göteborgs elektrokollektiv Tegami.

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.