Sum-Sim Riks 2023

Sum-Sim Riks 2023

Från 129,00 SEK

Plats

Datum

8 dec 2023 16:00 - 10 dec 2023 19:00

Beskrivning

Sum-Sim Riks 2023 på Eriksdalsbadet i Stockholm - säkra din biljett idag!

Simklubben Neptun tillsammans med Svensk Simidrott välkomnar till årets upplaga av finalerna i Ungdom-SM i simning på nationalarenan för simidrott.

Nu kan du köpa heldags och seriebiljetter inför tävlingarna på Eriksdalsbadet. I mån av plats kommer entré till enskilda tävlingspass att säljas i tävlingsbyrån på Eriksdalsbadet.

Barn som sitter i förälders knä går in kostnadsfritt. Biljett för barn/ungdom gäller upp till och med 18 år, för senior 65 år och äldre. Möjlighet till rullstolsanpassad sittplats finns. Kontakta oss på sumsim2023@skneptun.se för mer information.

All information inför tävlingarna hittar ni på: https://www.innesumsim.se/

Eventuella frågor hänvisas till sumsim2023@skneptun.se

Hanteringsavgift ingår i priset.

#sumsim2023 #sumsim #ungdomsSM #simning 

Lokal

Eriksdalsbadet, Hammarby Slussväg 20, 118 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer