Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Sugar Candy Mountain

Eventet är avslutat

Sugar Candy Mountain

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2022 20:00 - 15 maj 2022 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lördag, 14 maj 2022
19:00 - 23:30, 
live från ca kl 20:00, Hus 7

Dörrarna 19:00.

Sugar Candy Mountain 

Om Brian Wilson tog syra på en solig strand i Brasilien och sedan bestämde sig för att göra ett album tillsammans med Os Mutantes och The Flaming Lips, skulle det låta såhär- en psykedelisk pop ljudvägg och strand ballader. 

SUPPORT:

Supersport! 
Dem senaste tre åren har Supersport! sakta men säkert gjorde ett namn för sig själva som en av de mest spännande banden på Islands vibrerande och jordnära musikscen. Med kombinationer av element från pop låtskrivande och sonisk exprementialitet har Supersport!s debut LP från 2021 gjort dem förtjänta att utses som de nya fackelbärarna av den Isländska lokala underground-scenen. 

Benz (SE)
Benz är ett av de senaste tillskotten till Rama Lama-familjen. Ebba Salomonsson (Benz) växte upp i sin pappas skivaffär, med oändliga möjligheter att utforska olika stilar och influenser från världens alla hörn. Efter debuten 2017 följde en rad singlar och en EP och i slutet av förra året återvände hon med en samling lekfulla folk- och psykdoftande indiepärlor i form av EP:n 'This Could Be The End'. Med stort självförtroende låter hon både musiken vara oerhört rak och direkt men också luftig och med stora utsvävningar - något som skapar ett dynamiskt och ständigt spännande sound. Visa mindreMusik


Åldersgräns: 18+ år

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer