Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Studio SN7 : Sakerna vi såg - vem är det som bestämmer vår världsbild?

Eventet är avslutat

Studio SN7 : Sakerna vi såg - vem är det som bestämmer vår världsbild?

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

20 mar 2023 18:00 - 19:00

Beskrivning

Välkomna på ett samtal om boken Sakerna vi såg av Hanna Bervoets.

Kvällen inleds med ett kortare boksamtal som leds av Tobias Nielsén. Därefter ansluter Essy Klingberg och Brit Stakston för att ge sin spaningar på hur boken kan förstås utifrån aktuella samhällstrender.

Sakerna vi såg av Hanna Bervoets är en skrämmande, kraftfull och gripande berättelse om vem eller vad som bestämmer vår världsbild. Genom att undersöka den toxiska världen av innehållsmoderering tvingar romanen oss att fråga: Vad är rätt? Vad är verkligt? Vad är normalt? Och vem får bestämma?

Bervoets är en av de mest hyllade nederländska författarna i sin generation. Mer info om boken här.


Biljettpris: 100kr. I priset ingår dryck och mingel om så önskas. Begränsat antal platser, så köp i tid om du vill vara säker på din plats.

Studio SN7 - samtalsserien där du får insikt i de viktigaste samtidsfenomenen just nu. Med utgångspunkt från vår scen och idéstudio i Gamla Stan tar ledande experter, kulturdebattörer, forskare och författare pulsen på olika kulturuttryck och samhällstrender som formar världen vi lever i.

Lokal

SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.