Eventet är avslutat

Studio Live | Therése Neaimé

170,00 SEK

Plats

Datum

5 mar 2020 18:00 - 22:00

Beskrivning

Torsdag 5e Mars

STUDIO LIVE
Fotografiskas cocktailbar och Studio är en lounge och kreativ oas, som förvandlas till en natt på museet med en livlig cocktailbar och en livfull scen där vi bjuder in klubbkoncept, dj-sessions och releasefester inom musik, fotografering och film.

THERÉSE NEAIMÉ

Förstatorsdagen i mars månad välkomnar vi bedårande sångerskan Therése Neaimé som tagit tillfälligt i akt att bjuda med sig några av Sveriges främsta musiker till unik live konsert på scen i Studio Live på Fotografiska i Stockholm

Följ med på en högst personlig konsert som växlar mellan skratt och allvar som inte lämnar någon oberörd. Therése presenterar sitt svenska material samt premiär för nya singeln ”Dagarna går”.

Vi välkomnar alla till en härlig torsdagskväll där liveuppträdandet tar sin början prick kl 19:00 på scenen i Studion. Innan eller efter rekommenderar vi att man även passar på att kika på alla aktuella utställningar på Fotografiska och ta ett svalkande glas i cocktailbaren.

Future Records®
www.thereseneaime.com
www.youtube.com/thereseneaime
www.facebook.com/thereseneaime
www.twitter.com/thereseneaime


Välkomna!

/Studio Live, Therése Neaimé

Arrangör

Fotografiska Studio Live

Lokal

Fotografiska Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.