Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Stuck On - VILMA FLOOD

Eventet är avslutat

Stuck On - VILMA FLOOD

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

5 nov 2023 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

STUCK ON - VILMA FLOOD

LOKAL SUPPORT : NORTH EAST


Vi kan äntligen hälsa underbara Vilma Flood välkommen tillbaka till Stuck On!

Hon har spelat hos oss en gång tidigare, under de förhatliga covid-restriktionerna, men hon trollband verkligen de som var snabba och tog chansen att få plats.

Med tre album i bagaget som samtliga hyllats och där hon hela tiden letat nya vägar framåt i sitt skapande vinner hon hela tiden en allt större skara fans.

Nöjesguiden gav hennes senaste platta " Flood " en riktigt fin recension!

" 27-åriga Vilma Flood behöver inte mer än några sekunder för att fånga ens uppmärksamhet. På hennes tredje album Flood kastas vi direkt in i hennes stormiga värld, där den kraftfulla och gåtfulla rösten fort rycker tag i en.

Singer-songwritern från Dalarna har ett distinkt sound, som visserligen får tankarna att vandra till en mängd olika artister, såsom First Aid Kit och Angel Olsen, men trots det sticker hon ut ur mängden. Den råa produktionen, och de höga tonerna, ger musiken en högst personlig prägel.

Rent musikaliskt bjuder det nya albumet på spår från flera olika genrer, men framför allt är det Vilma Floods svaghet för americana - samt kärleken för folkpop - som gör störst avtryck. Genom elva låtar får vi följa med på en berättelse om kärlek, livslängtan men även sorg."

Med sin andra kritikerrosade skiva, ”Moodswinger” från 2019, blev Vilma Flood en angelägenhet inte bara för den bluesrörelse där hon fick vässa sina armbågar. Snarare hade hon placerat sig mitt i centrum av Sveriges hungrigaste indiefolk-talanger, vilket kröntes med en plats i programmet på den prestigefyllda festivalen Sthlm Americana samma år.

Vi har även sett Vilma i Så Mycket Bättre där hon gästade Moonica Mac.

Vilma kommer även att vara med i SVT's Babel i höst.

Som lokal support denna kväll ser vi North East, som kommer att binda ihop den här kvällen till något alldeles extra med sin starka låtar och ärliga, vackra och känslosamma röst!

Alla, verkligen alla borde lyssna in sig på North East som egentligen heter Erika Andersson Jonsson och bli golvade av hennes musik.

Som ni ser två ruggigt starka kvinnliga akter denna kväll.

Dörrar, bar och restaurang öppnar 17, livemusiken vid c:a 19.

Bord bokar ni på 063-126090

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Captain James Cook, Hamngatan 9, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer