Stuck On - Vilma Flood

Nu kör vi igång igen med konserter! Fortfarande för endast 50 personer, enligt gällande regler för Covid -19.

Först ut är glädjande nog fantastiska VILMA FLOOD som egentligen skulle ha spelat hos oss i våras.

Vilma har vi velat boka sedan vi såg henne live på Sthlm Americana.

Dalarnabördige Vilma Flood släppte redan 2016 sitt debutalbum Before Sunrise, men det var med fjolårets Moodswinger som hon verkligen hittade hem i sitt musikaliska uttryck tillsammans med producenten Tobias Fröberg. Detta belönades med fantastiska recensioner ( 5/6 i Nöjesguiden, 8/10 i Sonic o.s.v )

Det första som slår en är rösten, vilken röst! Mörk,djup och kraftfull. Musiken är gåtfull, vacker och tassar dynamiskt omkring i ett poppigt americanalandskap med inslag av träskblues och folk. Vilma har jämförts med stora folksångerskor från slutet av 60-talet såsom Karen Dalton,Melanie och Judy Collins men även såklart med nutida som Ane Brun och First Aid Kit. Det är nedtonat,intimt och dramatiskt samtidigt som hon tillsammans med sitt fantastiska band får musiken att bli svängig,groovig och distinkt.

I februari släppte Vilma nytt material med låten End och mer nytt är på g så vi får nog kanske också chansen att höra en hel del nytt.Det här vill ni inte missa, you'e in for a treat!

Endast 50 biljetter finns så se till att skaffa dem asap, vi tror att längtan efter att gå på konsert är stor hos våra stammisar, vilket är många.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.