skip to main content

Stuck On - THE ROSELINE

Stuck On - THE ROSELINE

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 mar 2024 19:00 - 22:00

Beskrivning

Stuck On - THE ROSELINE

+ Lokal Support

Det här bandet har varit i Sverige tidigare, men vi har aldrig lyckats sy ihop ett gig med dem, nu äntligen stämde det och vi får äntligen ställa dem på en scen i Östersund.

THE ROSELINE kommer från Lawrence, Kansas USA, de har släppt åtta! album och har jobbat ihop en gedigen låtskatt, de har profilerat sig som ett av de bästa banden i kategorin heartland rock/americana, Vilket betyder rak, omedelbar rock med countryinfluenser och melodier som går rätt in i kropp och själ. Grundaren och låtskrivaren Colin Halliburton har utvecklat The Roseline till en något angeläget, ett band som berör.

Amerikansk press beskriver dem t.e.x såhär:

"...vivid, emotion-charged songwriting.Best New Music"

– American Songwriter

“The Roselineproduces minimalistic and windswept Americana indicative of their Heartlandroots. There’s something more to their portfolio than another set of strong contributions to thealt-country scene.”

– Pop Matters

“Midwestern alt-country stalwarts... breezy, affectionate (and honest) blend of wit andmelancholic twang”

– No Depression

"Warm and dreamy Americana. Classic alt-country.The Roseline brings a breath of freshair tothe over-occupiedAmericana spacewith a tastefulmusical touch and concise lyrical wordplay."

– Glide Magazine

Förköp hittar du på Billetto.

Captain Cook öppnar bar & restaurang kl 17, livemusik börjar vid 19.

Bord bokas separat på 063-126090

/ team Stuck On

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Captain Cook, Hamngatan 9, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer