Eventet är avslutat

Stuck On - TALLEST MAN ON EARTH

400,00 SEK

Plats

Datum

5 aug 2021 19:00 - 21:00

Beskrivning

STUCK ON - TALLEST MAN ON EARTH

Kristian Mattsson aka. TMOE behöver nog ingen närmare presentation!

Det är med stolthet och glädje vi kan presentera en spelning med honom i det mindre formatet.

I samarbete med Nöjesbruket i Ångsta så skapar vi en unik kväll och miljö mellan ladorna bakom Ångsta Golfbana.

Konserten är för 100 personer, eventuellt kommer vi att utöka med ett litet antal biljetter, men det är ett arrangemang i linje med Kristians önskan att få göra några mindre, mysiga spelningar i unika miljöer.

Det är alltså inte läge att tveka på biljettköp om du vill vara med om den här unika kvällen, biljetterna lär sälja slut i en rasande fart.

Kristian är välrenommerad i stora delar av världen för sin version av i grunden amerikansk folkmusik som sedan under karriären tagit sig nya vägar och fått ett eget mycket personligt uttryck, en liveupplevelse med Kristian är något alldeles extra, han är en artist som blir ett med musiken.

Kristian debuterade 2006 med sin första EP och har sedan släppt 5 fullängdare och turnerat världen över.

Mat och dryck kommer att finnas till försäljning, ta gärna med stolar/filtar att sitta på.

Anvisningar för parkering o.s.v finns bortom Ångsta Golfbana.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Nöjesbruket Nöjesbruket, Nordanberg 115, 830 21 Tandsbyn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.