Stuck On - OSSLER

Stortorget 7, 831 30 Östersund
17 feb 2022 19:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 300,00 SEK
Biljetter 300,00 SEK

STUCK ON - OSSLER

Lokal Support: STATE OF MUD

Studioscenen,Storsjöteatern

Wow! Det här har vi försökt få till sedan vi drog igång Stuck On, nu äntligen händer det!

Gitarristen,sångaren, låtskrivaren och konstnären Pelle Ossler kommer äntligen till oss.

Pelle har varit en tongivande medlem i Wilmer X, samt stått vid Thåströms sida som gitarrist under många år och varit högst ansvarig för hans sound, bara det.

Ossler är också sedan 1997 soloartist med en helt egen musikalisk värld som han verkar i, det är rått, hårt och vackert.

Hösten 2021 släpptes Osslers åttonde album, ”Regn av Glas”.  En dubbelskiva som är en djupdykning i upplöst tid och i världar som både finns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flyter samman och skapar en drömvärld där djupa skuggor ömsom skrämmer, ömsom tröstar.

1997 kom solodebuten ”Hotel Neanderthal”, vilken har följts av ytterligare sex album där Ossler med benhård och alltmer övertygande konsekvens har mutat in ett totalt omisskännlig uttryck där existentiella frågor, vemod, fåackordig ödslighet och mörk, förtätad rälspuls skapar en helt egen sorts friktion. Nu följs detta upp av skivan ”Regn av Glas” och turné.

Är du en vän av Thåströms musik , eller kanske Nick Cave & Einsturzende Neubauten, då får du inte missa detta.

Som lokal support denna kväll är vi mycket glada att kunna presentera STATE OF MUD som är Björn Gidlunds musikaliska alias, det kommer vara en perfekt öppning innan Ossler kliver på. 3 skivor har State Of Med släppt såhär långt, den fjärde verkar komma inom kort. Med avstamp i någon form av rå blues så har även detta band ett eget sound som du måste uppleva för att till fullo förstå.


Dörrarna öppnar 18:00

State Of Mud kliver på vid 19

Ossler gig c:a 20

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.