Eventet är avslutat

Stuck On - OSSLER

300,00 SEK

Plats

Datum

6 maj 2022 20:00 - 23:00

Beskrivning

STUCK ON - OSSLER

Lokal Support: STATE OF MUD

Studioscenen,Storsjöteatern

Wow! Det här har vi försökt få till sedan vi drog igång Stuck On, nu äntligen händer det!

Gitarristen,sångaren, låtskrivaren och konstnären Pelle Ossler kommer äntligen till oss.

Pelle har varit en tongivande medlem i Wilmer X, samt stått vid Thåströms sida som gitarrist under många år och varit högst ansvarig för hans sound, bara det.

Ossler är också sedan 1997 soloartist med en helt egen musikalisk värld som han verkar i, det är rått, hårt och vackert.

Hösten 2021 släpptes Osslers åttonde album, ”Regn av Glas”.  En dubbelskiva som är en djupdykning i upplöst tid och i världar som både finns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flyter samman och skapar en drömvärld där djupa skuggor ömsom skrämmer, ömsom tröstar.

1997 kom solodebuten ”Hotel Neanderthal”, vilken har följts av ytterligare sex album där Ossler med benhård och alltmer övertygande konsekvens har mutat in ett totalt omisskännlig uttryck där existentiella frågor, vemod, fåackordig ödslighet och mörk, förtätad rälspuls skapar en helt egen sorts friktion. Nu följs detta upp av skivan ”Regn av Glas” och turné.

Är du en vän av Thåströms musik , eller kanske Nick Cave & Einsturzende Neubauten, då får du inte missa detta.

Som lokal support denna kväll är vi mycket glada att kunna presentera STATE OF MUD som är Björn Gidlunds musikaliska alias, det kommer vara en perfekt öppning innan Ossler kliver på. 3 skivor har State Of Med släppt såhär långt, den fjärde verkar komma inom kort. Med avstamp i någon form av rå blues så har även detta band ett eget sound som du måste uppleva för att till fullo förstå.

Dörrarna öppnar 19

State Of Mud kliver på vid 20:30

Ossler gig c:a 21

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Storsjöteatern Storsjöteatern, Stortorget 7, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.