Stuck On - KARL KNUT SIGURD

Stuck On - KARL KNUT SIGURD

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

18 maj 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

STUCK ON - KARL KNUT SIGURD   

lokal support tillkommer

Nu har vi bokat ett band som är jäkligt på g och som kommer blåsa er av banan.

Karl Knut Sigurd

Karl Knut Sigurd är energisk indierock med melodiska gitarrer och smittsamma refränger. Sedan debuten 2020 har två EP’s och en dubbelsingel fått se dagens ljus. Musiken har hyllats av diverse magasin och jämförts med band som The Strokes, Broder Daniel och Makthaverskan. Vi på Stuck On skulle nog vilja lägga till t.e.x Hurula och Svart Katt till referensbanden.

När pesten lagt sig äntrade Karl Knut Sigurd livescenen för första gången och bytte skepnad från en enmansprojekt till ett 5-mannaband under vintern 2022. Sedan dess har gänget gjort ett fåtal bejublade spelningar på hemmaplan i Umeå men även i Stockholm och Uppsala.

I höstas gick Karl Knut Sigurd in i studion och spelade in debutalbumet ’’It Goes Right In As Fast As It Goes Out’’ som släpps den 5:e maj. Albumet är inspelat i den form som bandet gör sig bäst - det vill säga live.

Under Kristi Himmelsfärd ger sig Karl Knut Sigurd ut på vägarna och gör ett första stopp på Captain Cook i Östersund. Förvänta er total gitarrhybris, svett och en frenetisk energi som heter duga.


Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Captain James Cook, Hamngatan 9, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.