skip to main content

Stuck On - JESPER LINDELL * SLUTSÅLD

Stuck On - JESPER LINDELL * SLUTSÅLD

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

14 mar 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Jesper Lindell

Välkomna till en intim och exklusiv kväll med Jesper Lindell och hans band

I samband med att Jesper släpper sitt nya album "Before The Sun" är vi en av arrangörerna som får vara en del av hans releaseturné när han kommer med sitt 6-manna band.

Sedan Jesper Lindells album "Twilights" släpptes i januari 22 har det hänt en hel del. Plattan hyllades samstämmigt i svensk och internationell press och sedan releasen har Jesper och hans band gjort över 100 spelningar i Sverige och Europa.

Jesper Lindell har helt enkelt etablerat sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen! 

Första september 2023 gav Jesper ut sin solo-EP "Windows Vol. 1" och under hösten -23 släpptes också Jespers samarbete med Magnus Carlson från Weeping Willows, ni som var på plats och såg någon av dessa två utsålda kvällar i Östersund vet av vilken kaliber det här bandet är.

Vi tror att den här spelningen och i den här typen av lokal är den absolut sista gången man får chansen att se Jesper med band i en sån här exklusiv miljö inom överskådlig framtid och biljetterna kommer att sälja slut snabbt, så skaffa dina så fort som möjligt efter släpp.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer