skip to main content

Stuck On - GLESBYGD'N

Få biljetter kvar

Stuck On - GLESBYGD'N

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

10 jun 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Stuck On - GLESBYGD'N

Jaaa, äntligen, som vi önskat att få till ett gig med det här gänget i Östersund!

Måndag den 10/6 händer det, va en måndag tänker du? ja exakt varför inte dem dagarna kan väl få vara fyllda av musik också säger vi!

GLESBYGD'N kommer få hela citykärnan att pulsera med sin vemodiga norrlandsreggae inifrån Storsjöteaterns källare.

Bandet startades 2006 av 5 vänner från Arvidsjaur, som sedermera flyttade in till Umeå för omformation och breddning av gänget och det musikaliska uttrycket!

Det må låta som en märklig kombination men när du väl fått upp ögon och öron för Glesbygd'n så framstår det som alldeles självklart att norrländskt vemod och dubig jamaicansk rootsreggae är en perfekt kombination med fler gemensamma nämnare än man kanske föreställt sig.

Med tre fullängdare och en del andra släpp i ryggen får du räkna med en helkväll i den tunga och suggestiva baktaktens grepp en måndag i juni i vårt Östersund.

Dörrar öppnar 19:00 , livemusikstart vid 20:30.Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Storsjöteatern, Stortorget 7, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer