Hoppa till huvudinnehåll

Stuck On - DIVISION 7

Stuck On - DIVISION 7

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

24 okt 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Stuck On - DIVISION 7

Ett av landets mest hyllade indierockband ger sig ut på höstturné med sitt nya album " Hundhuvudet " i bagaget, precis som det första har det hyllats unisont av recensenterna som " det som indie-Sverige" behöver just nu! GIVETVIS! stannar de till hos oss och kommer förvandla Jazzköket till en indiefest en mörk torsdag i Oktober!

Deras spelningar brukar beskrivas som kulmen på en kokande hemmafest där stereon går varm, eller ett evangelium om livets toppar och dalar där distade gitarrer och gnistrande synthar möter dansande saxofoner och euforiska trumpeter i en vemodig indienerv. Bandet har jämförts med artister som Florence Valentin och Jakob Hellman, någon beskrev det " som om Ted Gärdestad gjorde skränig indiepop"

Efter det hyllade debutalbumet Paradis Garage som omnämndes som bland annat ”det bästa som kunde hända musiksverige” och ”ett album som väcker pånyttfödd tro i en hel genre” är Division 7 nu tillbaka med sitt andra album som släpptes den 22 mars 2024 och även det höjts till skyarna.

Division 7 har lyckats med det som andra band bara drömmer om. Utan vare sig draghjälp från ett stort skivbolag eller exponering i etablerade musikmedier har bandet fångat en betydande lyssnarskara i Sverige som bara fortsätter att växa. Division 7 har beskrivits som ”stora i smala kretsar” men har sedan debutalbumet ”Paradis Garage” börjat ta klivet mot att bli något mycket större än så.

Sedan debutsingeln ”Inte hur du rör dig” släpptes 2017 har Division 7 blivit något som liknar ett fotbollslag med tillhörande supportrar. Fans reser över hela Sverige för att se spelningar med ”Divisionen”. Bandets spelningar har på bara några år gått från stökiga hemmafester till fulla, kokande konsertlokaler upp och ner längs E4:an. Bland deras senaste spelningar kan noteras slutsålda kvällar på Nalen klubb och Bar Brooklyn i Stockholm, Skeppet och Pustervik i Göteborg, Plan B i Malmö samt huvudakt på den första upplagan av Gott Snack Festival.

Division 7 är en unik företeelse som både kritiker och lyssnare gång på gång bevisar att det inte längre går att värja sig mot.

Torsdag 24/10 förvandlar vi Jazzköket till en indiefestlokal.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer