Hoppa till huvudinnehåll

Stuck On - CHRISTOPHER PAUL STELLING

Stuck On - CHRISTOPHER PAUL STELLING

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

15 sep 2024 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Stuck On - CHRISTOPHER PAUL STELLING  ( solo )

Christopher Paul Stelling kommer till Östersund.

Han har faktiskt varit här en gång förut, 2017, då med ett litet band. Denna gång kommer han som soloartist med en turné som är väldigt intim och stark. Med sig i bagaget har han en uppslitande tid i livet som rent musikaliskt utmynnat i hans sjunde album, den mycket personliga dubbeln " Forgotten But Not Gone & Few And Far Between. En uppgörelse med en tuff tid och det är också därför han väljer att turnera själv denna gång, för att naket,ärligt och själv ta sig an publiken med dessa sånger.

Och vilka sånger....!

Tillsammans med material från hans sex tidigare album har karln en låtskatt som är enorm. Tusentals konserter har dessutom skapat en stark scenpersona och sen rösten..

Christopher skriver otroligt starka låtar med melodier och personliga texter som tar ett grepp om dig, det tillsammans med hans starka personlighet och hans virtuosa gitarrspel och en unik röst tar över vilket rum som helst.

Tänk dig en mix av Ben Harper och 16 Horsepower, då har du som är obekant med hans musik en uppfattning om hur det kan låta.

Ben Harper kallar honom för en musikalisk soulmate och amerikansk press har beskrivit honom som en punkig Leadbelly.

Jazzköket öppnar 18:00, ingen bordsbokning, ingen sittande middag, bar och ståplatser är det som gäller, restaurangen har inte öppet som vanligt alltså, frågor om mat osv tar ni direkt med dem.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer