skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stuck On - BYWATER CALL

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Stuck On - BYWATER CALL

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

STUCK ON - BYWATER CALL

lokal support : Varras

Här kan vi garantera er ett band ni nog inte hört talas om innan men som alla som varit på plats kommer att prata länge om efteråt, en riktig knockout till band!

Bywater Call är ett sjumanna-band som man utifrån hur musiken låter utan tvekan hade placerat i den amerikanska södern. Inte i Toronto, Kanada, där de i själva verket hör hemma.
Det här är ett band som lever och andas southern soul, blues och roots rock. Med fantastiska sångerskan Meghan Parnell som självklar huvudperson levererar Bywater Call en musikupplevelse på högsta nivå!

Bandet har jämförts med Tedeschi Trucks Band, Etta James och Allman Brothers för att hinta lite om vad ni har att uppleva.

Meghan Parnell och Dave Barnes är de drivande krafterna bakom Bywater Call, ett musikaliskt kraftverk med inte mindre än sju medlemmar som kommer ge er en totalupplevelse inom Southern soul och riffig  rock.
Utöver den gängse rocksättningen finns både keys,trumpet och saxofon i sättningen.

Bywater Call har turnerat intensivt de senaste åren och hunnit släppa två hyllade album, de har gjort succé som liveakt i både USA och Kanada och delar av Europa, nu är det äntligen dags för oss i Skandinavien att ta del detta fantastiska band.

Dörrarna till studioscenen öppnar vid 19, lokal support, Varras kliver på vid c:a 19:30 efter en kort paus är det dags för kvällens huvudakt, Bywater Call

Kolla in lite klipp på bandet här nedan och häpna innan ni bestämmer er för att köpa biljetter:


Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Storsjöteatern, Studioscenen, Stortorget 7, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer