skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stuck On - BROR GUNNAR JANSSON

Eventet är avslutat

Stuck On - BROR GUNNAR JANSSON

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

24 feb 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

STUCK ON - BROR GUNNAR JANSSON

Lokal Support: JENS GUSTAVSON

Dörrar: 17:45 , bar öppen . gigstart : 19:00

Jamenvisst, äntligen återkommer Bror Gunnar Jansson till Östersund, han har varit här förut och kört över publiken fullständigt, men det var ett tag sedan och nu är det dags igen!

Idag kanske ett större namn ute i Europa än på hemmaplan, gör oss extra glada att vi fått honom hit till oss!

Några av er kanske fick upp ögonen för honom när han gjorde succé i På Spåret.

Bror Gunnar Janssons senaste album ”Faceless Evil, Nameless Fear” är hans tyngsta och hårdaste hittills. Men, paradoxalt nog, också det mest smäktande vackra. Likt en svit rör sig albumet från känslosamma stråkpartier till tunga riff, och ibland uppstår tillfällen då allt verkar vilja spricka sönder. Albumet handlar om bestialiska mord, sjukdom och konsekvenserna av korrupta polisers handlingar. Men också om stark och oförstörd kärlek. Bror Gunnar pendlar mellan allas vår verklighet och sitt eget mörka universum. Musiken, som är mindre blues än tidigare, andas post-grunge, stoner och post-blues på ett sätt som för tankarna till White Stripes, Kyuss och Jimi Hendrix.

2019 var året då Bror Gunnar Jansson slutligen slog igenom lite bredare även här hemma i Sverige efter flera år av framgångar utomlands. Han medverkade i fyra SVT-produktioner (På Spåret, Babel, Kulturnyheterna och Augustifamiljen live), turnerade intensivt och gjorde över 90 konserter runt om i världen. 2020 släppte han en ny version av "The Cotton-Eyed Joe" och gjorde under sommaren över 25 intima spelningar på vad han kallade för "Den lilla trädgårdsturnén". Han har flera låtar med i filmer och tv-serier så som Netflix "Damnation", "Happy!", "The Last Days of American Crime". 2021 släpptes hans senaste album "Faceless Evil, Nameless Fear", han medverkade i SVT Gokväll och fortsätter som vanligt att turnera mycket både i Sverige och utomlands.

Citat

"And what if the best American blues artist comes from Göteborg, Sweden?” L'Express "Gör succé i På spåret ++++" - Aftonbladet 

"Trollbinder med sin stenkakeröst 4/5" - DN

”Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset” – Gaffa

"Årets genombrott 2019" - Gaffa-priset

”Ett 10-talets bluesfenomen” – P1 Kultur

Som lokal support ser vi JENS GUSTAVSON som verkat som musiker ett bra tag nu men fortfarande hittar nya stigar att trampa på, vi är övertygade att ni liksom vi kommer tycka att han är en perfect match som inviger

kvällens arrangemang.
Jens Gustavson har varit en del av länets musikliv sedan 80-talet. Som basist i Doggybag Bluesband, frontman i Andras Ungar eller soloartist med och utan band.
Jens musik är betraktelser med nerverna på utsidan. Texterna är ofta personliga och filosofiskt eftertänksamma. Låtarna är råa men vackra - spröda och på samma gång spretigt ilskna. Det är känslan av en tom krog efter stängningsdags, en melankolisk fullmåne eller en regntung söndagmorgon"


/ Team Stuck On 

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Storsjöteatern Storsjöteatern, Stortorget 7, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer