Hoppa till huvudinnehåll

Stuck On - AARON LEE TASJAN

Stuck On - AARON LEE TASJAN

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2024 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Stuck On - AARON LEE TASJAN

Aaron Lee Tasjan har hittills gjort fem utsökta och kritikerrosade album. Han har turnerat världen över i eget namn och som gitarrist New York Dolls.

Ibland känns det som att resa i hela den amerikanska musikskatten när man lyssnar på Tasjans musik. Country, heartland rock, psykedelisk powerpop och mycket annat finns i mixen och Tasjan rör sig smidigt och obesvärat mellan de olika musikaliska strömningarna.

Tom Petty är ett namn som återkommer till en när man ska jämföra honom med någon annan artist.

Han var med och bildade och skrev allt låtmaterial för Semi Precious Weapons. 2021 blev han Grammy-nominerad för låten “Diamond Studded Shoes” som Yola spelade in och på senare tid har Tasjan producerat Mya Byrnes album "Rhinestone Tomboy (Kill Rock Stars Nashville)".

En flitig mångsysslare alltså, men framför allt en omåttligt begåvad artist, sångare, gitarrist och låtskrivare som nu äntligen återvänder till Skandinavien. Nu kommer han till oss i Östersund med band och kommer få er att tappa hakan på Jazzköket lördag den 16/11.

"Han är en perfekt stilist och makalös gitarrist. Jag är så glad. Det finns en klar möjlighet att Aaron Lee Tasjan är ett geni."

Av Fredrik Virtanen – Aftonbladet.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Jazzköket, Prästgatan 44G, 831 33 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer