Stuck On - A CHOIR OF GHOSTS

Eventet är avslutat

Stuck On - A CHOIR OF GHOSTS

Plats

Datum

23 jun 2022 20:00 - 23:00

Beskrivning

STUCK ON - A CHOIR OF GHOSTS

23/6  20:00

Kvällen före Midsommarafton lägger vi fullt fokus på begåvade A Choir Of Ghosts.

ACOG är ju i det mesta engelsmannen från Port Vale, James Auger som bosatt sig i de mörka norrländska skogarna utanför Ramsele.

Musiken är vacker alternative country / americana med melodier att dö för och det vilar ofta ett melankoliskt stråk över låtarna.

Det var ett bra tag sedan ACOG  fick ge oss en hel konsert i Östersund under normala former, men nu är det äntligen dags. Med sig på den här spelningen har James med sig Henny Hessel, så det är en duo ni får se på scenen.


Detta är det första datumet på A Choir Of Ghosts " Eliza "- turné , de släpper nämligen nytt material under namnet Eliza den 17:e juni, veckan inan konserten hos oss.

Till hösten kommer också en ny EP med massor av bra ny musik.

Captain Cook öppnar 18:00 och konsertstart är vid c:a 20:00, för bordsbokning kontakta restaurangen på,063-126090 eller 070-540 0737

Välkomna !

/ Team Stuck On

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Captain James Cook Captain James Cook, Hamngatan 9, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.