skip to main content

Streetlight

Streetlight

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

17 jul 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

AOR FRÅN SVERIGE

Streetlight är ett AOR/melodiskt rockband från Jönköping, Sverige. Bandet håller sig troget till genren genom att leverera distinkta melodier, slagkraftiga refränger och starka krokar, allt i likhet med band som Journey, Toto och Kansas. Debutalbumet "Ignition" släpptes 2023 av Frontiers Music, digitalt och på CD. Musikvideon till deras singel "Hit The Ground" har fått över 100 000 visningar på YouTube.

Streetlight är menat att upplevas live, och bandet tar med sin musik ut på vägarna. De har redan börjat uppträda live på festivaler och i klubbar.

Musiken från Streetlight är melodisk och gitarrdriven, med en ljudbild som påminner dig om tiden då AOR var på sin höjdpunkt. Och Streetlight vill förmedla musik som är rolig att lyssna på, såväl som rolig att spela.

Arrangör

Lokal

Klintagården, Klinta Bodars väg 8, 387 50 Köpingsvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer