Streetdance Workshops

Amiralsgatan 35, Tegelhuset: Dicksons väg 3, 213 68 Malmö, 214 37 Malmö
5 jul 2021 13:00
9 jul 2021 14:30
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Varje dag under veckan hålls en workshop i olika Streetdance stilar. Vi kommer husera på två olika platser, Folkets Park och Tegelhuset i Rosengård. Det är öppen nivå där alla är välkomna att delta. Vi riktar främst in oss på ungdomar mellan 15-25 år. Välkomna!

 Anmälan är bindande och pga av få platser är det viktigt att du är säker på att du kan medverka om du anmäler dig.

Workshopen arrangeras av: Fryshuset Malmö, Malmö Stad & Kulturföreningen IVER

___________________________________________

Lärare

Joanna Skywalker - Popping    

Joanna är förutom dansare även aktiv inom olika konstområden såsom utförande, undervisa, koreografera, musikvideos, konstfilmer och deejaying. Hon har jobbat med flera stora teaterproduktioner i Sverige, Danmark och Kina. Hon har också rest mycket med sin dans bla till Kuba, Elfenbenskusten, USA, Tyskland, Frankrike, Svalbard, Kroatien, England och Österrike.

Theresa - Locking, Hip Hop, Breaking

Theresa är en mångsidig dansare som har jobbat inom streetdance scenen sedan 2005. Hennes främsta dansstilar är hiphop, popping, locking och house, men hon har även ett starkt intresse för kulturella danser och har spenderat mycket tid på research resor, vilket syns i hennes dansuttryck.

Madeleine Ngoma - Hip Hop, House

Madde är både dansare, performance artist och hostess. Hon är bland annat med i dans- och performance grupperna Dokidoki och JUCK. Under våren 2018 har du kunnat se henne på riksturné med föreställningen ‘’Fatta! med Cleo & JUCK’’. 

Schema

Mån 13.00-14.30 Tegelhuset -Rosengård

Tis 13.00-14.30 Tegelhuset -Rosengård

Ons 13.00-14.30 Folkets Park -Malmö

Tor 13.00-14.30 Folkets Park -Malmö

Fre 13.00-14.30 Folkets Park -Malmö

_________________________________________

Covid 19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Stanna hemma vid symtom på covid-19. Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta på lägret alls. Insjuknar man under tiden man är på lägret ska man gå hem direkt 

Vi ber alla deltagare att hålla avstånd till varandra under hela tiden man vistas på lägret. 

Vi ansvarar för att inte ta in fler personer i lokalen än vad lokalen tillåter för att alla ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi har också valt att om vädret tillåter hålls klasserna utomhus.

Utrustning ska inte delas med varandra. Detta kan t.ex. gälla vattenflaskor, munskydd m.m. För inresande med kollektivtrafik hänvisar vi till folkhälsomyndighetens rekommendationer att använda munskydd när deltagarna reser med kollektivtrafik helgfria vardagar kl. 7-9 och kl. 16-18 där platsbiljetter inte erbjuds.

Deltagare

Iver is a non-profit organization that promotes street dance culture.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.