skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Strandbacken summer party 24-25/5

Event inställt

Strandbacken summer party 24-25/5

Från 270,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 18:00 - 25 maj 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Upplev en oförglömlig kväll fylld med musik från vår DJ vid det natursköna Strandbacken! Gör dig redo för en fest som sträcker sig långt in på natten den 24 maj, 2024. Strandbacken bjuder in dig till en kväll där pulserande rytmer och magnetisk stämning står i centrum.

Denna musikfest börjar från klockan 18:00 och framåt, förbered dig på att dansa under stjärnorna, umgås med likasinnade musikentusiaster och helt enkelt släppa alla vardagens bekymmer.

Biljetter till detta spektakulära evenemang varierar från 270,00 SEK vilket garanterar en upplevelse som är både tillgänglig och exklusiv, beroende på vilket paket du väljer. Vare sig du är ute efter en avslappnad kväll med vänner eller en VIP-upplevelse med all tänkbar komfort, har vi något för dig.

Missa inte chansen att vara en del av denna oförglömliga fest. Boka dina biljetter nu och ladda upp för en natt som ingen annan vid vackra Strandbacken. Vi lovar dig en kväll fylld med fantastisk musik, underbar atmosfär och minnen som varar livet ut. Häng med på festen – musiken väntar på dig!

Arrangör

Lokal

Strandbacken, Germundsbo 33, 77492 Avesta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer