Strage on stage

Eventet är avslutat

Strage on stage

Biljetter från 175,00 SEK

Plats

Datum

2 apr 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

Som skribent, poddare, författare och dj har Fredrik Strage i mer än 30 år ägnat sig åt popmusik. På Skeppet GBG bjuder han på en underhållande show om sitt liv vid kravallstaketet och om rockmytologi, idoldyrkan och oläsliga bandloggor. ”Strage on Stage” är en blandning av föreläsning, standup och popkulturell predikan.

– Den här showen hade premiär på Mosebacke i Stockholm tidigt 2020, säger Fredrik Strage. Jag hann stå på scen två gånger innan världen gick åt helvete. I höstas gjorde den comeback på Södra teaterns stora scen och åkte även på turné till Pustervik i Göteborg och Reginateatern i Uppsala. Det är en stor ära att få komma till Skeppet GBG. Om du bara ska se en show där en grånad rockjournalist pratar om sin skivsamling, låt den showen bli min!

Ljung
Ljung har fått mycket uppmärksamhet för sitt unika eteriska uttryck och elektroniska musik som rör sig mellan synth- och gothpop. Uppväxten på västkusten hörs i musiken. De hårda vindarna från havet, de karga klipporna som möter de dunkla skogarna – allt finns där. Hemma i sovrumsstudion har influenserna blivit till en säregen, mörk och beatbaserad popmusik. Med förhäxade synthar, tungt vibrerande bas och en mystisk men lekfull stämma griper Ljung tag med sina låtar om hjärtesorg, andevärld och begär.

Ljung debuterade med singeln Sleeping 2018, släppte debut-EP:n Eden året efter och förra året kom hennes singeln Desire. Hon har hyllats av de flesta inom musikmedia, däribland GAFFA, Per Sinding-Larsen och – såklart kvällens huvudperson – Fredrik Strage. Ljung är en spännande liveupplevelse och har genom åren varit förband åt Agent Side Grinder, Lust For Youth och Kite – som hon också jobbade med under den legendariska spelningen på Kungliga Operan.

spotify
instagram
facebook

Ståplatser 

Resturang/bar öppnar 18:00, 
äta? boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.