Storysyndromet

Finngatan 2, 223 62 Lund
11 sep 2021 13:15 - 14:15
Superarrangör
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Välkomna på Novellfest i Lund! För sjunde året i rad bjuder Litteraturhus Lund in till en av Nordens främsta novellfestivaler! Sedan starten 2015 har publiken kunnat ta del av uppläsningar, samtal och seminarier med samtidens mest intressanta novellister – väletablerade, nyligen debuterade och ännu opublicerade talanger. Fri entré – men förbokning krävs!

Podden Storysyndromet livesänder från Novellfest! 

Storysyndromet är för dig som älskar berättelser! Vi tänker så här: Vi letar efter historierna i det vardagliga så skriver du de fantastiska äventyren. Deal? Av och med författarna Kristina Hård och Henrik Pettersson.

- - - - - - -

Skissernas Museum följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande coronaviruset. Här kan du läsa mer om de anpassningar museet gör med anledning av pandemin: https://skissernasmuseum.se/besok-museet/information-till-vara-besoekare-med-anledning-av-coronaviruset/

Profile picture
Skissernas Museum

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.