skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Storm

Eventet är avslutat

Storm

Från Gratis

Plats

Datum

22 okt 2022 17:00 - 18:00

Beskrivning

Välkommen till Storm med Damkören SALT.

Höstkonsert i Markuskyrkan i Björkhagen med tema Storm, till förmån för Hjärnfonden.

Konserten tar dig på en resa från kraftiga vindar, ekande åska och en resa över land och hav - beskrivet i ljuva tonsättningar.

Fri entré, insamling på plats till Hjärnfonden.

Du kan även innan bidra till vår insamling här: https://insamling.hjarnfonden....

Hjärnan och sången

Sången tillhör alla. Den tar olika form hos olika personer, men känslorna som följer med en sång som lämnar avtryck, de känns hos alla. Sång och musik kan förändra livet för både friska och kroniskt sjuka. Men ingen sång lever på egen hand. Den formas och bärs upp av alla som berörs av den. Och berör gör den. Så sjung för hjärnan. Länge leve sången! Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fritt från hjärnans sjukdomar.

Hjärtligt välkommen, vi ser så fram emot att träffa dig på vår konsert!

Lokal

Markuskyrkan Markuskyrkan, Malmövägen 51, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer